Hány fotót fogunk kapni?


Legjobb tudásom szerint fogok megörökíteni minden egyes pillanatot, hogy egy átfogó emlékkel tudjak szolgálni nektek amelyre évek múlva is kedvesen tekinthettek. Ennek függvényében nagyjából 600 és 1000 közötti fotóból szokott állni a végső galéria.

Hogyan kapjuk meg a fotókat?


A fotókat egy online galérián keresztül adom át. Ezek a fotók letöltésre készek logo vagy vízjel nélkül, két felbontásban. Egy mappa tartalmazni fogja a teljes felbontású fotókat, míg a másik az alacsony felbontású fotókat, melyek internetes felületekre vannak optimalizálva (facebook, Instagram) így feltöltéskor nem veszítenek minőségükből. A galéria jelszóval védett és cask azok tudnak hozzáférni, akik tulajdonában vannak a belépési információknak.

Mennyi idő múlva kapjuk meg fotókat?


Esküvők esetében nagyjából 6-8 héten belül várhatjátok a fotókat, más fajta fotózások esetében 1-3 hét. Tudom, hogy minél hamarabb szeretnétek látni a fotóitokat, viszont nem szeretném hogy a gyorsaság a minőség róvására menjen.

Megkaphatjuk az eredeti/feldolgozatlan fotókat?


Nem. Úgy gondolom, hogy az utómunka egy nagyon fontos része a folyamatnak, hogy amit majd ti végtermékként megkaptok, az szemnek tetsző, ízléses anyag legyen. Megígérem, hogy egyetlen fontos fotót sem fogok kihagyni, amikről úgy gondolom hogy fontos lehet számotokra. Amennyiben viszont úgy gondoljátok, hogy valami kimaradt, kérlek kérdezzetek és nagyon szívesen átnézem újra a teljes nyersanyagot.

Készítesz albumokat?


Igen, természetesen. Erről bőveb információt az árajánlatomban találtok.

Dolgozol második fotóssal/asszisztensel?

Legtöbb alkalommal kizárólag egyedül dolgozom. Vannak viszont esetek mikor egy második fotós ajánlott lehet, például nagyobb esküvők esetében. Amennyiben úgy gondoljátok, hogy szükségetek lenne egy másodfotósra is, akkor kérlek ezt jelezzétek már a legelső e-mail alkalmával.

Mennyi időt kell majd fotózásra szánnunk az esküvő napján?


A válasz erre a kérdésre minden pár esetében változó, viszont örömmel segítek nektek a nagy napotok programját kialakítani. Egy jól kigondolt időbeosztás segít elkerülni a sietséget és nagyban hozzájárul egy szebb, változatosabb galéria elkészítéséhez.

Mennyire előre kell lefoglalnunk téged?


A legtöbb pár több, mint egy évvel az esküvőjük előtt foglal, viszont vannak spontán kérések is. Minél előbb érdeklődsz, annál nagyobb az esély, hogy az adott dátum még szabad.

Kérdésed van még?

Keress nyugalommal.